jeudi 12 mai 2016

Պատրաստում ենք տորտիյա


Իսպանակ խոհանոցը շատ հարուստ,հետաքրքիր և մեզ համար արտասովոր է: Իսպաների դասին մենք պատրաստեցինք իսպանական ավանդական տորտիյան (Tortilla): Տորտիյան հարմար ուտեստ է: Իսպանացիները ուտում են նախաճաշին, ճաշին, մի խոսքով տորտիյան հարմար ուտեստ է : Տորտիայի համար անհրաժեշտ է կարտոֆիլ, սոխ, ձեթ և հավկիթներ: Կարտոֆիլները մանրացնում ենք, շոգեխաշում ենք, սոխը նույնպես կտրատում ենք ավելացնում: Հետո ստացվածը քամում ենք, հավկիթները հարում ենք ու ավելացնում զանգվածին: Հետո լցնոմ ենք տապակի մեջ, թողնում ենք կարմիրի մի                                                                                 կողմը, եփելու ընթացքում խառնում ենք, բայց                                                                               հետո նրան կամանց-կամաց կլոր տեսք ենք                                                                                     տալիս: Իսկ վերջում  շրջում ենք, որպիսի հավասարաչափ եփվի: Իսկ հետո հանում և մատուցում:


















2 commentaires:

  1. Եթե հնարավոր է, օգտագործել զեյթունի ձեթ ��

    RépondreSupprimer
  2. Մյուս անգամ նկատի կունենանք:Շնորհակալություն::)

    RépondreSupprimer