Պատրաստում ենք տորտիյա
Իսպանակ խոհանոցը շատ հարուստ,հետաքրքիր և մեզ համար արտասովոր է: Իսպաների դասին մենք պատրաստեցինք իսպանական ավանդական տորտիյան (Tortilla): Տորտիյան հարմար ուտեստ է: Իսպանացիները ուտում են նախաճաշին, ճաշին, մի խոսքով տորտիյան հարմար ուտեստ է : Տորտիայի համար անհրաժեշտ է կարտոֆիլ, սոխ, ձեթ և հավկիթներ: Կարտոֆիլները մանրացնում ենք, շոգեխաշում ենք, սոխը նույնպես կտրատում ենք ավելացնում: Հետո ստացվածը քամում ենք, հավկիթները հարում ենք ու ավելացնում զանգվածին: Հետո լցնոմ ենք տապակի մեջ, թողնում ենք կարմիրի մի կողմը, եփելու ընթացքում խառնում ենք, բայց հետո նրան կամանց-կամաց կլոր տեսք ենք տալիս: Իսկ վերջում շրջում ենք, որպիսի հավասարաչափ եփվի: Իսկ հետո հանում և մատուցում:
Inscription à :
Publier les commentaires (Atom)
Եթե հնարավոր է, օգտագործել զեյթունի ձեթ ��
RépondreSupprimerՄյուս անգամ նկատի կունենանք:Շնորհակալություն::)
RépondreSupprimer